Onderzoek Sebree: verspreiding folders

1 min


Spijkenisse – De politie eenheid Rotterdam zoekt nog altijd de herkomst van goederen die zijn aangetroffen in de woning van Patrick S. Dinsdag worden op de markt in Spijkenisse folders uitgedeeld met foto’s van alle openbaar gemaakte sieraden en andere voorwerpen.

Het aantal tips staat inmiddels op zestig. Het onderzoeksteam heeft het vermoeden dat er in en rondom Spijkenisse bewoners zijn die in het huis van Patrick S. aangetroffen sieraden missen. Mogelijk buitgemaakt door inbraak of diefstal. Om een zo’n breed mogelijk publiek te bereiken worden dinsdagochtend op de markt in Spijkenisse folders uitgedeeld met daarin foto’s van alle openbaar gemaakte sieraden en andere voorwerpen. Afgelopen weekend hebben collega’s van het wijkteam bovendien al folders verspreid bij bejaardentehuizen in Spijkenisse.

Op de site www.politie.nl/sebree staan de goederen natuurlijk ook. Bent u zelf de eigenaar of herkent u een voorwerp? Neem dan contact op met de politie Eenheid Rotterdam door het invullen van het tipformulier onderaan de site of bel 0900-8844. Geef duidelijk aan om welke foto het gaat. In alle foto’s staat een nummer (beginnend met CC of AA). Vul ook duidelijk uw naam en telefoonnummer in, zodat we contact met u kunnen opnemen.