Getuigen gezocht van mishandeling op parkeerplaats

1 min


Nuenen – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die op maandag 23 september plaatsvond op parkeerplaats Vaarle aan de A270 in Nuenen.

Rond 1.30 uur parkeerde daar een 67-jarige man uit Eindhoven zijn auto waarna door een onbekende man het portier van het voertuig werd geopend. De bestuurder werd vervolgens meerdere keren en zonder enige aanleiding met kracht tegen zijn hoofd geslagen door de man. Bij een korte worsteling zag het slachtoffer kans om de deur weer dicht te trekken en in zijn auto vluchten. Vlak voordat hij wegreed werd de ruit van zijn auto kapot geslagen.

Ziekenhuis

De man wist zich bij een tankstation in de buurt in veiligheid te brengen en is vervolgens per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis, waar diverse verwondingen aan zijn gezicht werden geconstateerd. Verder liep de man als gevolg van de mishandeling een gezwollen oog op en miste hij na de klappen een stukje tand. Het slachtoffer kreeg meerdere hechtingen in zijn gezicht.

Getuigen

Het is voor de politie op dit moment onduidelijk wat er zich precies op de parkeerplaats heeft afgespeeld. De politie komt dan ook graag in contact met mensen die iets van de mishandeling hebben gezien. Zij kunnen contact opnemen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook: 0800-7000.

Vertrouwelijk

Ook spreekt de politie graag met personen die mogelijk vergelijkbare ervaringen hebben op de parkeerplaats, maar daarover nog niet met de politie hebben gesproken. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. De politie heeft ook een e-mailadres beschikbaar gesteld voor mensen die hun informatie liever per e-mail delen. Zij kunnen mailen naar vaarle@brabant-zo.politie.nl.