Getuigen van inrijden op agenten gezocht

1 min


Den Bosch – De politie zoekt getuigen van een incident waarbij een bestuurder met zijn geparkeerde auto inreed op twee agenten in een poging van hen weg te vluchten.

Op woensdag 2 oktober controleerden agenten rond 13.15 uur op de Hinthamereinde een persoon die in een geparkeerde auto stapte. Uit onderzoek bleek dat hij nog openstaande boetes had. Daarop werd de man door de agenten medegedeeld dat hij was aangehouden. Deze weigerde echter mee te werken, sloot de portier van zijn auto en probeerde weg te rijden. Hierbij moesten de agenten wegspringen om niet te worden aangereden. Meerdere omstanders zijn getuigen geweest van dit incident, graag komt de politie met hen in contact.

De bestuurder reed vervolgens weg richting de Zuid Willemsvaart met zeer hoge snelheid. Door een duidelijk signalement kon de 43-jarige bestuurder uit Den Bosch korte tijd later alsnog worden aangehouden op de Balistraat.

Getuigen die informatie hebben over dit incident worden vriendelijk verzocht zich te melden bij de politie via 0900 – 88 44 of anoniem via 0800 – 7000.

2013103298