Doetinchemse (23) mishandeld, getuigen gezocht

1 min


Doetinchem – In een onderzoek naar de mishandeling van een 23-jarige vrouw uit Doetinchem, in de vroege ochtend van afgelopen zondag 29 september op de Korte Kapoeniestraat in haar woonplaats, is de politie op zoek naar getuigen. Van de dader ontbreekt tot nu toe nog elk spoor.

Het slachtoffer meldde zich afgelopen dinsdag 1 oktober bij de politie voor aangifte. De vrouw liep die zondag omstreeks kwart over drie in de ochtend op de Korte Kapoeniestraat toen een onbekende haar uit het niets een klap in het gezicht. Dat gebeurde ter hoogte van een horecazaak.

Meerdere getuigen

De Doetinchemse raakte door de klap kort het bewustzijn kwijt en bleek enkele verwondingen te hebben opgelopen aan haar gezicht. Van de dader is tot nu toe alleen bekend dat het om een donkere man of jongen gaat. Gezien het tijdstip moeten er meerdere getuigen op straat zijn geweest die het voorval wellicht hebben gezien of daar zelfs beelden van hebben gemaakt. De politie roept hen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

2013132208