Getuigen gezocht van diefstal met geweld

1 min


Veldhoven – De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal met geweld die dinsdagavond plaatsvond bij een supermarkt aan De Schaatsenmaker.

Rond 18.30 uur liep een vrouw met een winkelwagentje de zaak uit toen het toegangspoortje kennelijk even open was. In het wagentje zat een soort weekendtas met daarin vermoedelijk spullen uit de supermarkt. Toen een medewerkster buiten de supermarkt vroeg of ze even in de tas mocht kijken werd de vrouw agressief en ontstond er een korte worsteling. Vervolgens pakte de vrouw een mes uit haar jas, bedreigde daarmee de medewerkster en ging er vervolgens met de donkere tas te voet vandoor in de richting van de Nijverheidslaan. De medewerkster raakte gelukkig niet gewond, maar is erg ontdaan door het voorval.

Signalement

Het zou gaan om een blanke vrouw met een mager postuur en lang haar. De verdachte droeg tijdens het incident een donkere jas tot over de heupen en zwarte schoenen. Uit bewakingsbeelden is gebleken dat de vrouw samen met een kalende man met een fors postuur in de winkel is geweest. Ze zouden even daarvoor uit een grijze auto zijn gestapt.

Getuigen

De politie is dringend op zoek naar getuigen van het voorval en naar mensen die mogelijk aanslaan op het signalement van de vrouw en de man in combinatie met de auto. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Veldhoven op 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800-7000.