Onderzoek naar steekincident pleinweg

1 min


Rotterdam – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een steekincident op de Pleinweg. Hierbij raakte een 20-jarige vrouw gewond.

Zondagavond 22 september rond kwart over zes meldde een vrouw bij de politie dat er een steekpartij plaatsgevonden had aan de Pleinweg. Agenten gingen naar het huis waar het slachtoffer op dat moment zou zijn. Toen er niet opengedaan werd, forceerden agenten de deur. Binnen troffen ze een vrouw aan. Zij zat onder het bloed maar was wel aanspreekbaar.

Woordenwisseling

De Rotterdamse gaf aan dat ze kort daarvoor naar de supermarkt aan de Pleinweg onderweg was. Hier ontstond een woordenwisseling tussen haar en een voor haar onbekende vrouw. Deze mondde uit in een handgemeen waarbij de onbekende vrouw haar meerdere keren in haar bovenlijf stak met een mes. Vervolgens vluchtte het slachtoffer. Zij is naar het ziekenhuis gebracht.
De forensische opsporing onderzoekt het plaats delict. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de verdachte.

Getuigenoproep

De verdachte is een blonde vrouw van ongeveer 20-25 jaar oud en rond de 1.60 lang. Zij sprak accentloos Nederlands. Op het moment van het steekincident droeg ze opvallende gouden kettingen om haar nek, zwarte kleding, waavan bovenkleding met korte mouwen.
Was u zondagmiddag rond 18:00 uur op de Pleinweg en heeft u informatie over deze steekpartij? Of weet u wie de dader is? Neemt u dan contact op met de recherche van het district Zuid via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.