Vechtpartij op straat

1 min


Baarn – Op vrijdag 20 september rond 23.15 uur meldde zich een 17-jarige bewoonster van Baarn op het politiebureau met het verhaal dat zij vanavond betrokken was geweest bij een vechtpartij op de Reigerstraat.

Het meisje had zelf zichtbare verwondingen in haar gezicht en op haar rug, maar gaf ook aan dat zij haar opponenten mogelijk had verwond. Dit bleek te kloppen want de twee andere betrokkenen bij de vechtpartij meldden zich korte tijd later ook op het politiebureau. Eén van hen, een 18-jarige inwoonster van Baarn, had letsel in haar gezicht. Gezien het letsel bij twee betrokkenen en onduidelijkheid over de achtergronden van het conflict werden zij en nog een derde verdachte, een 17-jarige Baarnse, aangehouden en ingesloten.

 

Oproep getuigen

Bij het eerste onderzoek bleek al dat er een aantal personen getuige zijn geweest van deze vechtpartij. De politie verzoekt hen, zover zij nog niet in contact zijn geweest met de politie, te bellen met de recherche van het politiedistrict Eemland op het telefoonnummer 0900-8844.