Twee mannen raken gewond bij steekincident

1 min


Tilburg – Twee mannen zijn gewond geraakt bij een steekincident. Het geweld vond plaats in de nacht van zaterdag 24 augustus op zondag 25 augustus 2013 op de Paleisring in Tilburg.

Horecagelegenheid

Agenten ontvingen rond 04.15 een melding van het steekincident bij een horecagelegenheid aan de Paleisring. Op de plaats van het delict troffen zij twee personen aan, een 22-jarige man uit Moergestel en een 20-jarige man uit Esbeek. Er zou sprake zijn van één dader. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Verwondingen

De 20-jarige man uit Esbeek had een steekwond net onder zijn schouderblad. Hij mocht na medische behandeling het ziekenhuis verlaten. De 22-jarige man uit Moergestel was geraakt in zijn borst, net onder zijn long. Het slachtoffer is niet in levensgevaar maar verblijft nog wel in het ziekenhuis.

Onderzoek

De recherche startte direct een onderzoek. Het steekincident vond op straat plaats, voor de deur van een horecagelegenheid. De verdachte is op dit nog niet getraceerd en gearresteerd. De politie beschikt ondertussen wel over een goed signalement van de dader en is op zoek naar hem.

Tips? Bel de politie!

Heeft u informatie over de ruzie/steekpartij op straat? Alle informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek kunt u doorgeven via 0900-8844. Liever Anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.