Moergestel bezocht door woninginbrekers

1 min


Moergestel – De nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 augustus 2013 werden vier woninginbraken gepleegd in Moergestel. In twee gevallen bleef het bij een poging. Bovendien werd een personenauto, een Witte Volvo C30,gestolen met een opvallende kreeftschildering op de motorkap. De politie stelt extra surveillance in en roept de inwoners op om extra oplettend te zijn en verdachte omstandigheden direct te melden via 0900-8844 of bij heterdaad 112

Inbraken en auto- en fietsdiefstal

De nacht van vrijdag op zaterdag werd omstreeks 03.20 uur een inbraak gemeld in een woning aan de Burgemeester Bardoelstraat. Het keukenraam aan de achterzijde werd geforceerd met een breekvoorwerp. Er is onder meer een portemonnee buit gemaakt.

 Zaterdagmorgen werd omstreeks 08.20 uur een inbraak gemeld in een woning aan de Ruimheuvel. De inbrekers hadden een bovenraampje in de keuken geforceerd. De dieven hebben onder meer een laptop en een portemonnee uit de woning gestolen. Ze vonden echter ook de sleutels van de auto. Deze werd weggenomen vanaf de oprit. Het gaat om een Volvo C30, cosmic white, met het kenteken 31-ZH-KG met een opvallende kreeftschildering op de motorkap. Bij deze woning werd een fiets aangetroffen die dezelfde nacht gestolen was vanaf de afgesloten carport van een woning aan de Bosstraat.

Bij een woning aan het Vooskersbos bleef het bij een poging. Daar werd een keukenraampje geforceerd. Ook bij een pand aan de Griete Veldeke bleef het bij braakschade aan een raamkozijn.