Getuigen overval op frituur gezocht

1 min


Sittard – De politie is op zoek naar twee personen die getuige zijn geweest van een overval op een frituur vrijdagavond rond 22.30 uur aan de Tudderenderweg.

Vrijdagavond kwam een onbekende persoon de frituur binnen en bedreigde het aanwezig personeellid. Bij het incident raakte niemand gewond en is geen buit gemaakt door de verdachte. Deze vluchtte vervolgens weg en stapte in een gereedstaande donkerkleurige grote auto, die vervolgens wegreed richting kruising Tudderenderweg / Hemelsley. De verdachte voldoet aan het volgende signalement: een blanke man, ongeveer 25-30 jaar van 1.70-1.80 meter groot. Hij had een smal postuur en droeg een roze poloshirt met zwart petje. Getuigen worden verzocht zich in contact te stellen met de politie die bezig is met onderzoek in deze zaak.

Getuigenoproep

De politie is in het bijzonder op zoek naar twee getuige die tijdens de overval in de directe omgeving, vermoedelijke op de Robert Graaflandstraat, van de winkel stonden. Zij kunnen mogelijk informatie hebben over de verdachte en worden dan ook met klem gevraagd zich bij de politie te melden. Getuigen die informatie hebben over deze zaak kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 8844 of desnoods anoniem via 0800 – 7000.

 

2013080274