Mishandeling

1 min


Utrecht – De politie is een onderzoek gestart naar de mishandeling van twee mannen van 20 en 23 jaar uit Utrecht. Het tweetal liep op zaterdag 20 juni rond 20.45 uur vanaf het winkelcentrum Rokade in de richting van de Burgemeester van Tuylkade. Zij passeerden een groepje jongeren en zagen dat zij door hen achtervolgd werden. Op De lessepstraat reden de jongens op twee fietsen op de mannen in waarna zij, zonder enige aanleiding, in elkaar geslagen werden. Allebei liepen zij letsel op aan hoofd en lichaam. De twee slachtoffers hebben aangifte gedaan van mishandeling en de politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen van dit incident.

Signalement

Alle vier de jongens hadden een licht getint uiterlijk en zijn tussen de 16 en 18 jaar oud. Een jongen had een fors postuur en droeg een wit T-shirt met rode figuurtjes aan de voorkant. Hij had een donker kleurige fiets bij zich.

Een tweede jongen had een slank postuur, was brildragend en droeg een blauw T-shirt.

De derde jongen had een slank postuur, droeg een zwart kleurige poloshirt en een Adidas trainingsbroek met aan de zijkant witte strepen. Ook deze jongen reed op een donker kleurige fiets. Van de vierde jongen is onbekend welke kleding hij droeg.

 

Bent u getuige geweest van dit incident of kent/herkent u de jongens op basis van het signalement, neem dan contact op met de politie, 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, 0700-8000.