Auto

1 min


Utrecht – Maandagmiddag 22 juli betrapte de eigenaar van een auto een onbekende man in zijn auto. Toen hij de man aansprak werd de eigenaar bedreigd met een steekwapen.

Rond 12.10 uur parkeerde een 19-jarige man uit Maarssen zijn auto op het terrein van een bedrijf aan de Croeselaan. Even later zag hij een onbekende man in zijn auto zitten. Hij sprak de onbekende aan die de auto uitstapte en nadat hij slaande bewegingen met een fiets maakte, de eigenaar bedreigde met een steekwapen. De onbekende man fietste vervolgens weg richting de Zijstweg. De Maarssenaar rende nog achter de verdachte aan, maar raakte hem uit het oog. In de omgeving zochten agenten naar de onbekende man, hij werd niet gevonden. Uit de auto werd niets gestolen.

Signalementen

Man met een getinte huidskleur, tussen de 1.75 en 1.85 meter lang, eind twintig/begin dertig met een dun/tenger postuur. Hij had zwart haar met grijze haren erdoor en opvallend lange/borstelige wenkbrauwen. Hij droeg een witte polo met rood/oranje strepen en een zwarte broek.

Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.