Beroving met vuurwapen Frits Diepenlaan, politie zoekt getuigen

1 min


Den Haag – Een nog onbekende man beroofde donderdagmiddag 18 juli onder dreiging van een vuurwapen twee minderjarige jongens van hun mobiele telefoon in de tramhalte op de Frits Diepenlaan met de Rijswijkselandingslaan.

De slachtoffers, een 15- en 16-jarige Hagenaar, zaten rond 13.30 uur op de tram te wachten. De verdachte kwam dicht naast hen zitten en dreigde met een vuurwapen om hun persoonlijke eigendommen af te geven. De slachtoffers schrokken enorm en hebben hun spullen afgegeven. Vervolgens vertrok de verdachte op de fiets in de richting van het winkelcentrum op de Plesmanlaan.

Signalement

De verdachte heeft een zeer donkere huidskleur. Hij is ongeveer 18 jaar oud en heeft een kaal hoofd. Hij droeg ten tijde van de beroving een grijs of blauw vest met rits en een donkere broek. Hij reed op een zwarte, zogenoemde Opoe-, fiets.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving? Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek en het vinden van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Ypenburg-Leidschenveen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.