Inbrekers gaan ervandoor

1 min


Montfoort – Een bewoonster betrapte op donderdagochtend 18 juli twee inbrekers. Zij gingen er op een scooter vandoor.

Rond 09.20 uur kwam de 73-jarige bewoonster van een woning aan de Knollemanshoek thuis. Zij hoorde gestommel in haar slaapkamer en ging poolshoogte nemen. Daarbij zag zij een inbreker in de slaapkamer staan en een andere bij het slaapkamerraam. De inbrekers renden weg, sprongen op de oprit op een rode scooter en gingen ervandoor in de richting van de Provincialeweg. Een buurman zag de twee ervandoor gaan en belde 1-1-2. Aan de hand van het signalement zochten agenten in de omgeving naar de inbrekers, maar zij werden niet meer aangetroffen. De twee bleken onder andere sieraden uit de woning te hebben gestolen.

Signalementen

Bestuurder: blanke jongeman, 20-25 jaar, stevig postuur en hij droeg een blauw shirt;

Passagier: blanke jongeman, 20-25 jaar, stevig postuur en hij droeg een wit shirt met horizontale zwarte strepen. Het tweetal ging ervandoor op een rode scooter.

Getuigenoproep

Aan getuigen van de inbraak en aan mensen die de inbrekers op of in de omgeving van de Knollemanshoek hebben gezien of hen menen te herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Montfoort op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.