Vanavond in Opsporing Verzocht

1 min


Hilversum – In de Opsporing Verzocht-uitzending van dinsdag 2 juli is er onder meer aandacht voor de liquidatie van Ali Gezer in Amsterdam, een woningoverval met zware mishandeling in Diemen en de bommelding bij een bank in Hengelo. Het programma begint om 21.30 uur op Nederland 1.

Ali Gezer (26) is zaterdagmiddag 29 juni 2013 doodgeschoten. Hij zat toen met zijn 11-jarige neefje in zijn auto te wachten voor een verkeerslicht op de Willem Schermerhornstraat in Amsterdam. Het team dat deze liquidatie onderzoekt heeft een aantal vragen.

Woningoverval met zware mishandeling

Op 31 maart 2013 wordt aangebeld bij een woning aan de Weerribben in Diemen. De bewoonster doet open en wordt door een man naar binnen geduwd. Vervolgens mishandelt hij haar ernstig. Met een geldbedrag verlaat de man de woning. Wie heeft informatie die kan helpen bij het oplossen van deze overval? In deze zaak is een beloning van 5.000 euro uitgeloofd.

Bommelding Hengelo

Bij de ABN-AMRO bank aan de Beursstraat in Hengelo zou donderdag 25 april 2013 een bom liggen. De politie onderzocht de bommelding en ontruimde uit voorzorg meerdere panden in de omgeving. Er werden geen explosieven gevonden. Vanavond aandacht voor deze zaak.

Verder in de uitzending

Er komen ook andere zaken aan bod, waaronder een ernstige steekpartij in de nacht van 7 op 8 juni 2013 in Rotterdam. Hierbij raakten een man en een vrouw zwaargewond. Op 18 juni was in het programma al eens aandacht voor dit incident.

Herhaling

De uitzending wordt woensdag 3 juli rond 11.45 uur herhaald op Nederland 2.