Hillegom – Drie mannen aangehouden voor dealen softdrugs

De politie hield op dinsdag 27 oktober drie mannen aan in een voertuig in Hillegom. De mannen worden er van verdacht betrokken te zijn bij de handel in softdrugs.1 min


De politie is een onderzoek gestart naar een 18- jarige Hillegommer, nadat er meerdere melding waren binnengekomen van de handel in softdrugs. Ook kan de 18- jarige op basis van andere informatie als verdachte worden aangemerkt in een zaak waarin is gefraudeerd met pakketjes. Nadat de drie mannen op heterdaad ter zake handel in verdovende middelen werden aangehouden vond er ook een doorzoeking plaats in de  woning  van de 18- jarige Hillegommer. Bij het onderzoek in de woning en de auto is er een handelsvoorraad softdrugs aangetroffen. De drie verdachten zijn mannen in de leeftijd van 20, 18 en 16 jaar. Inmiddels zijn de mannen van 20 en 16 jaar heengezonden. De man van 18 jaar zal vrijdag 30 oktober worden voorgeleid aan de rechter- commissaris.

Drugsdealers worden aangepakt

Bewoners kunnen veel overlast hebben van drugsgebruikers en dealen in drugs. De handel vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld vaak niet geschuwd. Van dat geweld kunnen ook onschuldige omstanders de dupe worden. Heeft u vermoeden van drugshandel? Meldt dit dan via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u uw vermoedens melden bij Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt uw informatie ook delen via het onderstaande tipformulier.