Baarle-Nassau – Automobilist bij eenzijdig ongeval uit voertuig geslingerd

Een 39-jarige man uit Baarle-Nassau is zondag 4 oktober 2020 omstreeks 20.00 uur op de Bredaseweg de macht over het stuur verloren en met zijn auto in een sloot beland. De bestuurder werd buiten het voertuig aangetroffen. Hij werd met verwondingen naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd. Daar is door een arts bloed afgenomen om vast te stellen of de bestuurder onder invloed van alcohol of andere stoffen verkeerde. 1 min


De politie kreeg omstreeks 20.00 uur een melding dat op de Bredaseweg in Baarle-Nassau een auto in de sloot zou liggen. De melder was bang dat het voertuig in brand zou vliegen. De hulpdiensten zijn daarop met spoed ter plaatse gegaan. Ter plaatse bleek dat de bestuurder uit de auto was geslingerd. Hij werd naar het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Onderzoek

Vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren nadat de auto eerst in de rechter- en daarna de linkerberm terecht kwam. Hierbij werd een deel van een vangrail en een verkeersbord eruit gereden. Uiteindelijk kwam de auto in een sloot terecht. Bij de aanrijding werden ook de erfafscheiding en poort van een huis beschadigd. Van een ander pand was de brievenbus beschadigd. Een verkeersongevallenanalist heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld.