Een – Gezocht – Politie zoekt gestolen collectie zilveren voorwerpen

Tussen vrijdag 6 april 18.30 op zaterdag 7 april 08.30 uur werd er ingebroken in een woning te Een (Drenthe). Bij deze inbraak werd een grote collectie zilveren voorwerpen en een auto gestolen.1 min


Omschrijving

De inbrekers kwam binnen door aan de achterzijde van de woning een deur op te breken. De woning werd doorzocht en een grote collectie zilveren voorwerpen werd als buit meegenomen. In deze collectie zilver zaten unieke stukken zoals een koets met 4 paarden. De auto van de bewoners, die op dat moment niet thuis waren, werd ook gestolen. Dit was een Opel type Adam grijs van kleur. Deze auto werd in de nacht van zondag 8 april op maandag 9 april brandend aangetroffen op het Sprikkenburg in Groningen. 

 Hoe kunt u helpen?

De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over de gestolen zilveren voorwerpen. Misschien zijn de voorwerpen ergens te koop aangeboden. Hebt u iets bijzonders gezien of gehoord over de inbraak in de woning te Een of de gestolen Opel Adam? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op de volgende manieren:

  • Politie Noord-Nederland via 0900 – 8844
  • Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000 (anoniem doorgeven informatie)
  • Team Criminele Inlichtingen, 079 – 3458 999 (vertrouwelijk gesprek

Zaaknummer

2018083285

Datum delict

6th April, 2018

Plaats delict

Een

Signalement

Status

gezocht