Lage Zwaluwe – Gezocht – Greep uit kassa door inzittenden Spaanse auto

De inzittenden van een Spaanse auto zien kans om twee maal een greep in de kassa van een tankstation te doen. Wie weet waar ze zijn of waar ze verblijven?1 min


Omschrijving

Op 14 februari jl. kwam een grijze Volkswagen Passat met het Spaanse kenteken 7590 BNW aangereden bij de TOTAL Express aan het Plantsoen. Een wat forsere man met een muts op en kapotte tanden kwam de tankshop binnenlopen en zwaaide met een briefjes van twintig euro. Hij zei iets in een taal die de medewerker van de tankshop niet kon verstaan, maar hij begreep dat de man wilde tanken. De medewerker legde uit dat er alleen met een pas getankt kon worden en niet met contant geld. Die man bleef met het geld zwaaien en aan hem werd bij herhaling uitgelegd dat dit niet kon. Kort hierna bleek dat er geld uit de kassa was weggenomen. Toen de camerabeelden werd teruggekeken bleek dat een man met een petje de shop in was gelopen en tot twee keer toen een greep uit de kassa deed. Kennelijk hoorden de beide mannen bij elkaar. Ze reden beiden weg in de Volkswagen Passat.

 

Wie herkent de mannen op de beelden of kan iets zeggen over hun identiteit of verblijfplaats? Ook wil de politie graag weten of iemand iets weet over de grijze Volkswagen Passat met het Spaanse kenteken 7590 BNW.

Zaaknummer

2018039115

Datum delict

13th February, 2018

Plaats delict

Lage Zwaluwe

Signalement

Status

gezocht