Utrecht – Gezocht – Kat gewurgd

Op de Elzas is een Siamese kater dood gevonden. Het arme dier was met geweld gedood. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om tips.1 min


Omschrijving

Vragen
Wie is er verantwoordelijk voor de dood van Luuk?
Heeft u gezien wie de kat heeft gewurgd?
Weet u misschien wie er achter zit of heeft u andere informatie die kan helpen de verdachte te vinden?
Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Gewurgd

Groot verdriet bij de baasjes van Luuk, een Siamese kater. Vrijdag 26 augustus werd hij dood gevonden aan de Elzas in de wijk Lunetten. Het beestje bleek te zijn gewurgd. Hij werd rond 16.00 uur die middag gevonden. Het baasje van de kat werd op de hoogte gebracht en die belde de politie omdat duidelijk was dat het het dier door geweld om het leven was gebracht.

Verdriet

De kater woonde bij een gezin met twee kinderen van 7 en 9 jaar. De gewelddadige dood van hun geliefde huisdier heeft er flink ingehakt.

Gekrijs

De politie deed die vrijdag buurtonderzoek. Daaruit bleek dat een omwonende in de nacht van donderdag op vrijdag tussen 02.00 en 04.00 uur een kat heeft horen krijsen. Dat is mogelijk het tijdstip geweest waarop de kat is gedood. De eigenaar geeft aan dat ze de kat op woensdagavond rond 19.30 uur voor het laatst hebben gezien.

Vragen

  • Wie is er verantwoordelijk voor de dood van Luuk?
  • Heeft u gezien wie de kat heeft gewurgd?
  • Weet u misschien wie er achter zit of heeft u andere informatie die kan helpen de verdachte te vinden?

Datum delict

25th August, 2016

Plaats delict

Utrecht

Signalement

Status

gezocht