Voorburg

Leidschendam-Voorburg – De politie is op zoek naar twee mannen die maandag 15 juli omstreeks 15.00 uur probeerden in te breken in een woning aan de Prinses Margrietlaan. De bewoonster zat op haar balkon toen de hond aansloeg. In de gang zag zij twee mannen staan. In eerste instantie dacht zij dat het haar zonen […]

Leidschendam-Voorburg – De politie is op zoek naar twee mannen die maandag 15 juli omstreeks 15.00 uur probeerden in te breken in een woning aan de Prinses Margrietlaan.

De bewoonster zat op haar balkon toen de hond aansloeg. In de gang zag zij twee mannen staan. In eerste instantie dacht zij dat het haar zonen waren. Toen zij naar binnen liep, draaide het duo zich om en rende de galerij over. Een buurman zag dat de mannen wegrenden in de richting van de Laan van Leeuwensteyn. Van de mannen is bekend dat zij een lichtgetinte huidskleur hebben en beide een petje droegen. De een was gekleed in een donker t-shirt, de ander in een lichte.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze poging tot woninginbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.