Vermist – Max is gisteren niet thuis gekomen uit school.

Max is gisteren niet thuis gekomen uit school. Weggelopen. Eerst hebben we geprobeerd hem over te halen thuis te komen, maar hij bleef weg. Om acht uur s’avonds is de politie ingeschakeld. Max gaf af en toe een berichtje dat hij bij een vriendin zat. Achteraf bleken zijn vrienden hem te dekken, maar één gaf […]

Max is gisteren niet thuis gekomen uit school.
Weggelopen. Eerst hebben we geprobeerd hem over te halen thuis te komen, maar hij bleef weg. Om acht uur s’avonds is de politie ingeschakeld. Max gaf af en toe een berichtje dat hij bij een vriendin zat.

Achteraf bleken zijn vrienden hem te dekken, maar één gaf toe, dat hij in Bakkeveen zat. Toen de politie daar aankwam was Max net een half uur gevlogen. Politie en Wim hebben nog tot drie uur op vakantiepark Flippies gezocht, omdat hij daar door politie Drachten het laatst uitgepeild was. Niks gevonden.

Ja. School leeft en denkt ook erg mee. Zo hebben we namen enz van hun gekregen. De onderdirecteur gaat met wat jongens praten.
Op school zijn gesprekken gevoerd met een paar jongens, maar die zijn ook erg ongerust en lijken oprecht niet te weten waar Max is.

De politie zet hem nu op burgernet en laat foto’s uitgaan.
Mocht IEMAND iets weten over Max, bel aub politie Drachten of Oosterwolde.

Max is ongeveer 1.80 m lang, dun slungelig figuur, blond kort haar. Flying Emirates trainingspak, Napapijri-jack, petje met capuchon. Opvallende witte schoenen.