Rotterdam – Gezocht – Overvallers gezocht dinsdag 28 november Opsporing Verzocht

De politie is op zoek naar twee mannen die maandag 7 augustus rond 02.00 uur in de nacht een 32-jarige vrachtwagenchauffeur overvielen op de Spaarnestraat achter de Groothandelsmarkt in de Spaanse Polder.

Omschrijving

In de nacht van 3 op 4 augustus kwam de chauffeur aan in Rotterdam en parkeerde zijn combinatie op de op de Groothandelsmarkt in Rotterdam Spaanse Polder. Hij bleef daar een paar dagen staan, omdat hij pas na het weekend kon lossen. In de nacht van 6 op 7 augustus klopten twee mannen rond 01.00 uur bij de cabine aan en spraken de chauffeur aan. Het slachtoffer dacht met goed volk te maken te hebben en opende de deur, waarna de mannen binnenstapten. De chauffeur kreeg de opdracht te gaan rijden, maar moest na een paar minuten bij een benzinepomp in de buurt stoppen en uitstappen. Dit bleek na onderzoek bij tankstation Dijktank aan de Schotenstraat in Schiedam te zijn. Eenmaal buiten werd hij geschopt en geslagen en van zijn geld en telefoon beroofd. Na de overval gingen de mannen er met de sleutels van de vrachtwagen ervandoor. Ze lieten de chauffeur met een scheurtje in zijn arm en schaafwonden. Ook bleek zijn arm uit de kom te zijn geweest.

Signalement:
Eén van de mannen hen sprak Turks. Deze dader was ongeveer 1.80m lang, droeg een blauw vest met capuchon en had kort, zwart haar. De andere man was blank, had een baard met een sik. Ook hij was 1.80 m lang en hij had een stevig postuur. Deze man droeg een strakke trainingsbroek met sportschoenen.

 

 

Vragen

Hebt u informatie over de daders? Belt u dan met de politie via 0900-8844. U kunt ook online op politie.nl uw melding achterlaten. Via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 kan natuurlijk ook!.

Zaaknummer

2017248125

Datum delict

6th August, 2017

Plaats delict

Rotterdam

Signalement

titel

Signalement

Status

gezocht