Politie zoekt verdachte dodelijk ongeval

Venlo – Bij een verkeersongeval op de Kaldenkerkweg is vrijdagmiddag een vrouw om het leven gekomen. De vrouw, die op een fiets zat, werd door een auto aangereden die er vervolgens met hoge snelheid vandoor ging. Politieagenten vonden de auto korte tijd later terug op de Postweg. De auto bleek met flinke schade aan de […]

Venlo – Bij een verkeersongeval op de Kaldenkerkweg is vrijdagmiddag een vrouw om het leven gekomen. De vrouw, die op een fiets zat, werd door een auto aangereden die er vervolgens met hoge snelheid vandoor ging.

Politieagenten vonden de auto korte tijd later terug op de Postweg. De auto bleek met flinke schade aan de voorzijde te zijn achtergelaten. De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto, waarbij onder meer gebruik wordt gemaakt van een helikopter en een speurhond.

Graag wil de politie in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van het ongeval of iemand hebben gezien die de auto op de Postweg heeft achtergelaten. Zij kunnen gebruik maken van het telefoonnummer 0900 8844 of hun informatie anoniem delen via Stichting M (0800 7000).