Politie treedt op tegen overlast

Den Haag – Politieagenten traden vrijdag 6 september in de avonduren op tegen een groep jongeren die voor overlast zorgden op de Aarnout Drostlaan. Negen jongeren kregen een proces-verbaal. Buurtbewoners klaagden over de aanwezigheid van de jongeren in de nabij gelegen speeltuin. Zij zorgden voor overlast door zeer luidruchtig te zijn en waren intimiderend ten […]

Den Haag – Politieagenten traden vrijdag 6 september in de avonduren op tegen een groep jongeren die voor overlast zorgden op de Aarnout Drostlaan. Negen jongeren kregen een proces-verbaal.

Buurtbewoners klaagden over de aanwezigheid van de jongeren in de nabij gelegen speeltuin. Zij zorgden voor overlast door zeer luidruchtig te zijn en waren intimiderend ten opzichte van bewoners. Na observatie waarin de politie de klachten vaststelde, werd de hele groep aangesproken en proces-verbaal opgemaakt. De jongeren in de leeftijd van 11-18 jaar kregen allemaal een proces-verbaal wegens het veroorzaken van overlast. Twee bleken daarnaast een mes op zak te hebben, ook zij kregen daarvoor een bekeuring.