Leiden – Gezocht – Overval nachtwinkel Leiden

Op zaterdagavond 7 januari werd de nachtwinkel aan de Flemingstraat overvallen. De overvaller bedreigde de medewerker met een mes en haalde de kassa leeg.

Omschrijving

Om 23.07 uur kwam de overvaller de winkel binnen. Hij bewoog ongecontroleerd met een mes. De winkelmedewerker raakte dan ook gewond bij de overval. De overvaller schermde zijn gezicht goed af, maar toch is het volgende signalement van hem duidelijk geworden. De verdachte is een licht getinte man van 20 a 25 jaar oud en ongeveer 1.70m lang. Hij had op het moment van de overval een licht stoppelbaardje. Hij droeg een zwarte jas met een wit logo op de achterzijde, een zwarte broek en zwarte schoenen. Hij had een plasic tas bij zich. Na de overval is hij gevlucht op een fiets.

Vragen

Kent of herkent u deze verdachte op beeld? Heeft u hem misschien voor of na de overval op de fiets gezien in de omgeving van de nachtwinkel? Neem dan contact op met de recherche aan Bureau Leiden via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

 

Zaaknummer

2017007296

Datum delict

6th January, 2017

Plaats delict

Leiden

Signalement

Status

gezocht