Huizen – Gezocht – Brandstichting kapsalon

Bij de kapsalon aan de Oostermeent West is brand gesticht. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Omschrijving

Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 27 september 2017 van het RTV NH tv-programma Bureau NH.

Het gebeurt in de vroege ochtend van 21 augustus 2017. Rond 05.00 uur slaat iemand bij de kaspason aan de Oostermeent West met een stoeptegel een ruit in om vervolgens iets brandbaars naar binnen te gooien. De eigenaar van de kapsalon heeft geen idee waarom. De verdachte draagt een jas, trui of vest met een capuchon en fietst na de brandstichting weg. De verdachte staat op beelden van een beveiligingscamera

Vragen

  • Herkent u de verdachte of weet u misschien wie de verdachte is?
  • Weet u misschien waarom iemand deze brand heeft gesticht?
  • Heeft u gezien dat de verdachte de ruit insloeg en iets brandbaars naar binnen gooide?
  • Heeft u bij of in de buurt van de kapsalon aan de Oostermeent West iets verdachts gezien dat misschien iets met deze brandstichting te maken heeft?
  • Heeft u andere informatie die de politie misschien kan helpen deze zaak op te lossen?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Zaaknummer

2017256285

Datum delict

20th August, 2017

Plaats delict

Huizen

Signalement

Status

gezocht