Gewond bij poging diefstal / overval

Zutphen – Een 34-jarige man uit Zutphen is donderdagavond 26 september rond 23:45 uur gewond geraakt bij een poging diefstal in een cafetaria aan de Ruys de Beerenbrouckstraat. Hij overliep een onbekende man die probeerde de kassa in het bedrijf te openen, waarbij hij geld eiste. Hierbij ontstond een schermutseling, waarbij het slachtoffer met een […]

Zutphen – Een 34-jarige man uit Zutphen is donderdagavond 26 september rond 23:45 uur gewond geraakt bij een poging diefstal in een cafetaria aan de Ruys de Beerenbrouckstraat.

Hij overliep een onbekende man die probeerde de kassa in het bedrijf te openen, waarbij hij geld eiste. Hierbij ontstond een schermutseling, waarbij het slachtoffer met een mes werd gestoken. Daarbij raakte hij gewond aan een arm. De onbekende is een negroïde man van ongeveer 1.90 meter. Hij droeg een bruin leren / suède jack met daaronder een rood shirt of blouse. Hij ging er lopend en zonder buit vandoor in de richting van de Groen van Prinsterenstraat. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met dit feit te maken kan hebben en nog niet met de politie gesproken hebben, wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

(2013131250)