Getuigenoproep aanrijding Burgemeester de Vlughtlaan

Amsterdam – De politie zoekt getuigen van een aanrijding tussen een auto en een voetganger woensdag 15 januari aan de Burgemeester de Vlughtlaan. Rond 17.30 uur raakt een 53-jarige man zwaar gewond aan zijn hoofd en nek als hij wordt aangereden door een personenauto. In plaats van zich te bekommeren om de voetganger rijdt de […]

Amsterdam – De politie zoekt getuigen van een aanrijding tussen een auto en een voetganger woensdag 15 januari aan de Burgemeester de Vlughtlaan.

Rond 17.30 uur raakt een 53-jarige man zwaar gewond aan zijn hoofd en nek als hij wordt aangereden door een personenauto. In plaats van zich te bekommeren om de voetganger rijdt de bestuurder van het voertuig na het ongeluk door. Een getuige meldt dat het om een kleine, witte personenauto gaat.

De politie onderzoekt het ongeluk en is op zoek naar getuigen en mensen die meer informatie hebben over deze kleine, witte personeneauto. Heeft u woensdag rond 17.30 iets gezien bij de kruising Burgemeester de Vlughtlaan / Johannes Poststraat of informatie die kan helpen de daders te vinden? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M via nummer 0800-7000.