Aanhouding voor drugsbezit

Roosendaal – Vrijdagavond tijdens een verkeerscontrole op de Gastelseweg is een 33-jarige man uit Steenbergen aangehouden voor drugsbezit. Als agenten het voertuig van de verdachte willen controleren ruiken zij een sterke henneplucht. Een reden om de auto aan een nadere inspectie te onderwerpen. In de auto liggen in totaal 4 gripzakjes hennep, een blokje MDMD, […]

Roosendaal – Vrijdagavond tijdens een verkeerscontrole op de Gastelseweg is een 33-jarige man uit Steenbergen aangehouden voor drugsbezit.

Als agenten het voertuig van de verdachte willen controleren ruiken zij een sterke henneplucht. Een reden om de auto aan een nadere inspectie te onderwerpen. In de auto liggen in totaal 4 gripzakjes hennep, een blokje MDMD, een zakje amfetamine, 4 ¼ pillen amfetamine, een viagrapil en een boxbeugel. De man wordt vervolgens voor verhoor meegenomen naar het bureau. Hij blijkt geen onbekende te zijn van de politie. Via een snelrechtprocedure krijgt de verdachte een werkstraf opgelegd van 40 uur. Vervolgens mocht hij weer naar huis.