Vlissingen – Tien kilo henneptoppen en 15.000 euro gevonden in woning

Woensdagochtend is een 28-jarige man aangehouden in de Paul Krugerstraat nadat er in zijn woning een kleine hennepkwekerij is aangetroffen.

Een melding over een sterke henneplucht en ventilatoren geronk vanuit de woning is voor de politie reden om een kijkje te nemen in het pand. Op de eerste verdieping wordt een kweektent gevonden met negen jonge hennepplantjes. Deze hoeveelheid verklaart echter niet de sterke henneplucht die in het pand hangt. Als agenten naar de zolderetage lopen stuiten zij op droognetten met daarop zo’n tien kilo henneptoppen.

2018-01-10 Paul Krugerstraat hennep

Duidelijk is dat deze niet afkomstig zijn van planten die in het pand zelf gekweekt zijn. Het onderzoek richt zich nu op de herkomst van de henneptoppen. Omdat er ook nog eens ruim 15.000 euro contant geld boven water komt, lijkt het er sterk op dat de verdachte zich heeft beziggehouden met de handel in softdrugs. 

2018-01-10 Paul Krugerstraat hennep.02

Hebt u informatie?

Hebt u informatie die ons kan helpen bij dit onderzoek? Deel deze dan met ons via 0900 8844, via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.