Tilburg – Gezocht – Vrouw om het leven gebracht

Een Team Grootschalig Opsporing (TGO) is bezig met een onderzoek naar de dood van een 83-jarige vrouw uit Tilburg. Zij werd zondag 22 oktober in haar woning aan de Jachtslotstraat 72 in Tilburg gevonden.

Omschrijving

Rond 17.00 uur werd het slachtoffer levenloos aangetroffen. Hierop werden de hulpdiensten gealarmeerd. Een opgeroepen arts kon geen duidelijke doodsoorzaak aangeven, waarop een uitgebreid sporenonderzoek werd verricht. Hieruit bleek dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Over de omstandigheden waaronder dit is gebeurd, worden geen mededelingen gedaan. De politie startte een TGO op. In de woning is zondag en maandag onderzoek verricht. Een uitgebreid buurtonderzoek maakte onderdeel uit van de opsporingswerkzaamheden.

Vragen

Het is goed mogelijk dat iemand in de dagen voor haar dood iets bijzonders heeft gezien in de omgeving. Maar als mensen iets hebben gezien in de weken daarvoor dan is het onderzoeksteam hier ook geïnteresseerd in. De Jachtslotstraat 72 is een portiekwoning gelegen op de 2de verdieping. De toegang tot de centrale hal is alleen te bereiken middels een sleutel of dat een bewoner via binnen de centrale toegangsdeur opent. Maar het zou ook maar zo kunnen dat de centrale toegangsdeur uit beleefdheid is opengehouden.

Elke tip, hoe klein ook kan voor het onderzoek heel belangrijk zijn. 

Zaaknummer

2017255601

Datum delict

22nd October, 2017

Plaats delict

Tilburg

Signalement

Status

gezocht