Politie zoekt omgeving af naar inbrekers

Woerden – Op vrijdag 10 oktober hebben agenten urenlang de omgeving van de Sierra Nevadastraat doorzocht naar drie verdachte personen. Ondanks buurtonderzoek en het inzetten van Burgernet werden de drie personen niet aangetroffen. Rond 11.00 uur kreeg de politie melding van een verdachte situatie op de Sierra Nevadastraat. Hier zouden drie mannen opvallend veel aandacht […]

Woerden – Op vrijdag 10 oktober hebben agenten urenlang de omgeving van de Sierra Nevadastraat doorzocht naar drie verdachte personen. Ondanks buurtonderzoek en het inzetten van Burgernet werden de drie personen niet aangetroffen.

Rond 11.00 uur kreeg de politie melding van een verdachte situatie op de Sierra Nevadastraat. Hier zouden drie mannen opvallend veel aandacht hebben voor de daargelegen woningen. Agenten gingen ter plaatse en zochten in de omgeving naar de mannen, ook vroegen zij de burgers om mee te kijken door middel van een Burgernetoproep. Helaas werden zij niet aangetroffen.

Inbraak

Tijdens het doorzoeken van de omgeving bleek bij een woning aan de Rieslinggaard ingebroken te zijn, waarbij ook drie verdachte personen in de straat waren gezien. Dit zou tussen 09.30 en 12.00 uur gebeurd zijn. Bij de inbraak werden meerdere sieraden gestolen. De politie heeft de zaak in onderzoek.