Mannen aangehouden in gestolen auto

Tilburg – Nadat politieagenten de kentekengegevens van een Duitse auto navroegen, bleek dat deze auto in Maastricht gestolen was. De drie inzittenden werden aangehouden. Gehuurd Woensdagavond, rond 20.00 uur zagen agenten de zwarte Mercedes over de Midden Brabantweg in Tilburg rijden. Ter controle werd het kenteken van de auto nagetrokken. Daarbij bleek dat de auto […]

Tilburg – Nadat politieagenten de kentekengegevens van een Duitse auto navroegen, bleek dat deze auto in Maastricht gestolen was. De drie inzittenden werden aangehouden.

Gehuurd

Woensdagavond, rond 20.00 uur zagen agenten de zwarte Mercedes over de Midden Brabantweg in Tilburg rijden. Ter controle werd het kenteken van de auto nagetrokken. Daarbij bleek dat de auto op 21 oktober in Maastricht was verhuurd, maar niet was teruggebracht. Het verhuurbedrijf had aangifte gedaan van verduistering van de auto.

De chauffeur, een 32 jarige Amsterdammer en zijn twee passagiers werden aangehouden. De politie onderzoekt of zij mogelijk vaker huurauto’s hebben verduisterd.