Houten – Gezocht – Winkeldief gzocht

Een winkeldief slaat meerdere keren toe bij de Albert Heijn aan Het Plein in Houten. Hij vult z’n mandje en loopt zonder te betalen de winkel uit. Het gebeurt op 4 februari, 18 februari en 5 maart. Camerabeelden van de eerste en de derde keer laten zien dat de man zijn mandje tot de rand toe vult met voornamelijk cosmetica.

Omschrijving

Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflvereing van 17 mei 2017 van het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

 

 De eerste keer is de man niet alleen. Nadat hij een vol mandje buiten de winkel heeft veiliggesteld, komt hij weer terug de winkel in. Hij treft een wat jongere man in de winkel die ook een winkelmandje heeft gevuld. Deze zet hij klaar voor de winkeldief en die pakt het mandje op en loopt weg. De tweede en derde keer komt de man alleen.

SIGNALEMENT

  • blanke huidskleur
  • leeftijd tussen 40 en 50 jaar
  • heeft bruin haar met inhammen, is kalend
  • heeft een lang en slank postuur
  • droeg een donkere trenchcoat
  • droeg zwarte, nette schoenen

Vragen

Herkent u de volhoudende dief of heeft u een vermoeden wie het is? De politie hoort graag van u. Geef uw tips door via de gratis opsporingstiplijn van de politie: 0800 – 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000. U kunt uw tip ook doorgeven met het formulier op deze pagina. 

Zaaknummer

2017069474

Datum delict

3rd February, 2017

Plaats delict

Houten

Signalement

Status

gezocht