Gouda – Gezocht – Overval avondwinkel Walestraat Gouda

Op vrijdagavond 6 januari werd de eigenaar van een avondwinkel aan de Walestraat overvallen door een man met een mes. Toen de eigenaar op de overvaller afliep, rende de verdachte zonder buit de zaak uit.

Omschrijving

Op het moment van de overval, rond middernacht, was de eigenaar alleen in de winkel toen de verdachte binnen kwam.  Hij liep direct richting de kassa, eiste geld en bedreigde de eigenaar met een mes. Toen de eigenaar op hem afliep, ging de overvaller er zonder buit vandoor. Hij rende links de winkel uit, waar zijn fiets klaar stond. Hierna fietste hij de Spieringstraat in, in de richting van de Willem Vroesentuin en het centrum.
Signalement
De overvaller was helemaal in het donker gekleed, had een capuchon en een petje op en had iets voor zijn gezicht. Op zjjn linker broekspijp was een groot, wit embleem zichtbaar. Het slachtoffer kon geen schatting van zijn leeftijd geven. De verdachte had een tas van het merk Converse bij zich.

Vragen

Herkent u deze verdachte of heeft u hem voor of na de overval (mogelijk op de fiets) in de omgeving van de avondwinkel aan de Walestraat gezien? Neem dan contact op met de recherche Gouda via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. 

Zaaknummer

2017005545

Datum delict

5th January, 2017

Plaats delict

Gouda

Signalement

Status

gezocht