Gezocht – Woningoverval Galileistraat

Plaats delict: Den Haag Twee nog onbekende personen beroofden donderdag 24 oktober een 71-jarige man in zijn woning aan de Galileistraat in Den Haag. Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier De daders (een man en een vrouw) belden rond 17.05 uur aan bij de woning van het […]

Plaats delict: Den Haag

Twee nog onbekende personen beroofden donderdag 24 oktober een 71-jarige man in zijn woning aan de Galileistraat in Den Haag.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier

De daders (een man en een vrouw) belden rond 17.05 uur aan bij de woning van het slachtoffer. Toen hij de deur opendeed, duwden de daders hem direct de woning in. Ze zijn een korte tijd in de woning geweest waar ze uiteindelijk geld en enkele persoonlijke goederen hebben meegenomen. Ze lieten het slachtoffer in verwarde toestand achter. Die wist uiteindelijk toch de politie te waarschuwen. De politie zocht in de nabije omgeving met behulp van een speurhond, maar dit heeft niet geleid tot aanhoudingen.

Signalement

Vragen

De politie is op zoek naar de daders. Herkent U iemand aan de opgegeven signalementen?

Signalement

De vrouw heeft een blanke huidskleur, een slank postuur en is tussen de 40 en 50 jaar oud. Ze is tussen de 1.65 m. en 1.70 m. lang. De man is ongeveer 1.75 lang en droeg ten tijde van de overval een zwarte bivakmuts. Ze spraken accentloos Nederlands met elkaar.

Afbeeldingen

Gerelateerde berichten