Eenzijdig ongeval met letsel

Heerhugowaard – Woensdagavond om 21.43 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de N242 ter hoogte van de Kamerlingh Onnesstraat in Heerhugowaard. De politie kreeg melding binnen van een ongeval en snelde ter plaatse. Het voertuig, een personenauto, stond tegen een lantaarnpaal aan en er kwam brand onder de motorkap vandaan. Deze was geblust […]

Heerhugowaard – Woensdagavond om 21.43 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de N242 ter hoogte van de Kamerlingh Onnesstraat in Heerhugowaard.

De politie kreeg melding binnen van een ongeval en snelde ter plaatse. Het voertuig, een personenauto, stond tegen een lantaarnpaal aan en er kwam brand onder de motorkap vandaan. Deze was geblust door een buschauffeur die langs het ongeval was gereden. In de auto zat een 29-jarige man uit Oudkarspel die klem zat en niet aanspreekbaar. Meerdere omstanders hielpen mee. De brandweer heeft het dak van het voertuig opengeknipt waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd kon worden. Verkeersondersteuning is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.