Dokkumer vrijgelaten van mishandeling ambulancepersoneel

Een 51-jarige Dokkumer werd door de rechter veroordeeld tot wangedrag van twee ambulancepersoneel nadat hij zijn eigen bloed had geschoten. De medewerkers van de ambulance vonden de man vorig jaar 24 juli dronken op zijn bank. Hij had een bloedstolsel en lag in een grote bloedbaan. Hij was onmiddellijk agressief en knap met zijn eigen […]

Een 51-jarige Dokkumer werd door de rechter veroordeeld tot wangedrag van twee ambulancepersoneel nadat hij zijn eigen bloed had geschoten. De medewerkers van de ambulance vonden de man vorig jaar 24 juli dronken op zijn bank. Hij had een bloedstolsel en lag in een grote bloedbaan. Hij was onmiddellijk agressief en knap met zijn eigen bloed naar de verpleegsters gegooid. Het management van de hulpverleners de vordering om een ​​punt te maken.

De Dokkumer zei in het oordeel dat hij niets in zijn hoofd kon brengen, maar dat hij diep beledigd was door het incident. De rechterlijke uitspraak die eerder het geval was van een overtreding of een misdrijf. Omdat de Dokkumer niet kwam dagen, werd hij op technisch gebied vrijgelaten.