Den Haag – Gezocht – Woningoverval Margarethaland Den Haag

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 september overvielen twee mannen de bewoner van het Margarethaland in Den Haag. De politie zoekt getuigen.

Omschrijving

De twee mannen overvielen de bewoner waarbij er ook geweld werd gebruikt. De bewoner heeft zichzelf verdedigd en terug geslagen en denkt een van de twee overvallers geraakt te hebben. Mogelijk heeft deze verdachte hierdoor hoofdwonden opgelopen.

Signalementen
Beide verdachten hebben een overeenkomstig signalement. Ze zijn mogelijk van Turks/Koerdische afkomst, ongeveer 25 jaar oud en hebben een dun postuur. Ze hebben zwart haar, een snor en baard en zijn tussen de 1.60m en 1.70m lang. Een van hen droeg een bordeauxrode winterjas. Dit is een kort model met zwarte details en een capuchon.
De andere verdachte droeg een kort model spijkerjas, zwart van kleur en met een capuchon. 

 

Vragen

Tips? Bel de politie
Weet u wie de mannen zijn aan de hand van de signalementen? Mogelijk in combinatie met elkaar en met de donkerkleurige personenauto die zonder verlichting wegreed richting de Hofzichtlaan. Heeft u iets gezien van het kenteken van die auto of weet u waar de auto naar toe is gereden?
De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Zaaknummer

2017266957

Datum delict

16th September, 2017

Plaats delict

Den Haag

Signalement

Status

gezocht