Den Haag – Gezocht – Schietincident Vreeswijkstraat

Laatste update: 21-10-2014 | 17:00 Zaaknummer: 2014233678 Plaats delict: Den Haag De recherche van Burau Zuiderpark onderzoekt de exacte toedracht vna een schietincident op de Vreeswijkstraat. Bij het incident raakte één persoon lichtgewond. Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier Op donderdag 25 september omstreeks 23.50 uur, kreeg […]

Laatste update: 21-10-2014 | 17:00
Zaaknummer: 2014233678
Plaats delict: Den Haag

De recherche van Burau Zuiderpark onderzoekt de exacte toedracht vna een schietincident op de Vreeswijkstraat. Bij het incident raakte één persoon lichtgewond.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier politieauto

Op donderdag 25 september omstreeks 23.50 uur, kreeg de politie meerdere meldingen dat er was geschoten op de Vreeswijkstraat. Bij het incident zouden verschillende voertuigen betrokken zijn.

Meerdere politie-eenheden zochten op basis van het opgegeven signalement naar de verdachten danwel slachtoffers. Al snel trof de politie op de Hengelolaan een voertuig aan met twee personen erin, welke direct aangaven betrokken te zijn geweest bij een schietincident. Eén van de inzittenden was lichtgewond, mogelijk als gevolg van een gevecht voorafgaand aan het schietincident. Beide personen (26- en 32-jarige Hagenaars) zijn aangehouden en de politie doet onderzoek naar hun rol in het incident. Ook werden drie personen aangehouden op de Jan Luykenlaan, zij bleken na verder onderzoek niets met het incident te maken te hebben.

De politie zette na de aanhoudingen het onderzoek voort en dit leidde tot de identiteit van een derde verdachte. Deze man, een 27-jarige Hagenaar, werd op vrijdagochtend 26 september aangehouden. De aangehouden personen zijn bekenden van elkaar.

Vragen

De recherche heeft al meerdere getuigen gehoord naar aanleiding van het incident, maar heeft het idee dat nog niet alle getuigen zich gemeld hebben. Heeft u informatie over dit incident, maar de politie nog niet gesproken? Neem dan contact op de recherche van bureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem, bel M. via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.