Den Haag – Gezocht – Poging diefstal met geweld Gamma

Laatste update: 16-09-2014 | 17:00 Zaaknummer: 2014184686 Plaats delict: Den Haag In een filiaal van Gamma aan de Van der Kunstraat werd op maandag 11 augustus een winkeldiefstal met geweld gepleegd. Er zijn camerabeelden van de verdachte, de recherche hoopt op tips over zijn identiteit. Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons […]

Laatste update: 16-09-2014 | 17:00
Zaaknummer: 2014184686
Plaats delict: Den Haag

In een filiaal van Gamma aan de Van der Kunstraat werd op maandag 11 augustus een winkeldiefstal met geweld gepleegd. Er zijn camerabeelden van de verdachte, de recherche hoopt op tips over zijn identiteit.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier De gewelddadige winkeldief

Een winkelmedewerker hoorde die dag, omstreeks 14.45 uur, het alarm van een product afgaan in de winkel afgaan wat betekende dat iemand het alarm had verwijderd. De medewerker zag dat een donker getinte man een alarm in een schap gooide en hij zag dat de man een kartonnen doos -met daarin een telefoon- onder zijn trainingsjas stopte. De medewerker sprak de man aan op verdenking van winkeldiefstal, waarna de man agressief werd en weigerde mee te werken. Een andere klant (tevens beveiliger van beroep) schoot te hulp en greep de man bij zijn kraag, waarop een worsteling ontstond. De donker getinte man pakte iets glimmends uit zijn borstzak en sneed daarmee de klant in zijn bovenarm en in zijn rechter hand. Onduidelijk is waarmee de man werd gesneden. De verwondingen zijn gelukkig oppervlakkig. De donker getinte man kwam los en vluchtte de winkel uit. De verdachte is te voet ontkomen.

Vragen

(Her-)Kent u de man op de camerabeelden? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Laak via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.