Den Haag – Gezocht – Diefstal pizza’s

Laatste update: 09-12-2014 | 17:00 Zaaknummer: 2014246748 Plaats delict: Den Haag Vier mannen wisten met een listige truc een bestelling van Domino’s pizza te stelen. Wat de vier echter niet in de gaten hadden, was dat zij op meerdere camera’s werden vastgelegd terwijl ze de bezorger in de val lokten. Heeft u een tip over […]

Laatste update: 09-12-2014 | 17:00
Zaaknummer: 2014246748
Plaats delict: Den Haag

Vier mannen wisten met een listige truc een bestelling van Domino’s pizza te stelen. Wat de vier echter niet in de gaten hadden, was dat zij op meerdere camera’s werden vastgelegd terwijl ze de bezorger in de val lokten.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier De drie verdachten in de gang naast de centrale hal

Op zondag 5 oktober omstreeks 20.55 uur komt een pizzabezorger een bestelling afleveren bij een flatwoning aan de Van Geenstraat in Den Haag. In de bak op zijn scooter zitten nog meerdere bestellingen. Bij de woning aangekomen, blijken de bewoners niets besteld te hebben. Wanneer hij weer bij de scooter aankomt, blijken de andere bestellingen gestolen te zijn. Camera’s uit de flat laten zien dat vier mannen bij de diefstal betrokken zijn en kennelijk in een gang naast de centrale hal de bezorger op hebben staan wachten, kennelijk met de bedoeling zijn bestellingen te stelen.

Vragen

Kent of herkent u deze pizzadieven, neem dan contact op met de recherche van bureau Segbroek via nummer 0900-884. Liever anoniem, bel M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Afbeeldingen