Delft – Gezocht – Overval avondwinkel Oostsingel Delft

Bij een overval op een avondwinkel aan de Oostsingel op vrijdagavond 17 februari werden de twee medewerkers en ook een klant met een vuurwapen bedreigd.

Omschrijving

De overvaller kwam om 23.45 uur de winkel binnen en eiste geld. Hij laadde het vuurwapen door. Een klant, die op het moment van de overval binnenkwam, werd ook bedreigd met het wapen en moest zijn geld afgeven. Een andere klant kwam net de winkel binnen op het moment dat de overvaller juist de zaak weer verliet. Beide mannen lieten geen gegevens achter, maar de recherche komt wel graag met hen in contact. 

Signalement
De verdachte is een blanke, of licht getinte man van ongeveer 1.85m lang. Hij droeg een groene, gewatteerde jas tot over de heupen, met een capuchon. In zijn linkermouw zit een gaatje waar wat vulling van zijn jas uitsteekt. Hij droeg een donkerblauwe Nike trainingsbroek, zwarte handschoenen, een zwarte sjaal en een zwarte muts. Hij is vermoedelijk na de overval weggereden op een scooter.

 

Vragen

Bent u de klant die tijdens deze overval ook bedreigd en beroofd werd, of bent u de klant die de overvaller tijdens zijn vertrek uit de zaak tegen kwam?  De recherche komt graag met u of met anderen die meer informatie hebben over deze overval in contact via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Zaaknummer

2017046891

Datum delict

16th February, 2017

Plaats delict

Delft

Signalement

Status

gezocht