Delft – Gezocht – Beroving in trein Delft

In de nachttrein van Utrecht naar Delft werd in de vroege ochtend van zaterdag 11 maart een 23-jarige man door twee mannen mishandeld en beroofd. Beide verdachten zijn gefilmd door de bewakingscamera’s in de spoortunnel van station Delft.

Omschrijving

Het slachtoffer werd geschopt en geslagen door de twee mannen en een van hen heeft zelfs zijn voet tegen zijn keel aangezet. Dankzij de hulp van omstanders is de situatie gestopt en werd het slachtoffer geholpen. De twee verdachten gingen er wel vandoor met zijn Iphone 7 en zijn portemonnee. Ze zijn in beeld als ze door de treintunnel wegrennen. Een van hen heeft rastahaar en droeg een rugzak. De ander heeft (niet zichtbaar op de beelden) een tatoeage in zijn nek en droeg rode schoenen. De recherche komt ook graag in contact met een meisje dat nog probeerde om de jongens te laten stoppen. Zij is na het incident met de trein doorgereden naar Rotterdam. 

Vragen

Herkent u een van de verdachten, weet u wie het meisje betreft of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Zaaknummer

2017067887

Datum delict

10th March, 2017

Plaats delict

Delft

Signalement

Status

gezocht