Bredanaar (22) gewond bij schietincident, verdachte aangehouden

Breda – Een 22-jarige Bredanaar is vannacht, de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 oktober 2013 rond 01.15 uur in een horecazaak op de Haagdijk gewond geraakt bij een schietincident. Hij werd met een ambulance met beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een beveiliger van het café heeft met omstanders de verdachte overmeesterd en overdragen […]

Breda – Een 22-jarige Bredanaar is vannacht, de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 oktober 2013 rond 01.15 uur in een horecazaak op de Haagdijk gewond geraakt bij een schietincident. Hij werd met een ambulance met beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een beveiliger van het café heeft met omstanders de verdachte overmeesterd en overdragen aan de politie. Het gaat om een 29-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats. Het vermoedelijk gebruikte vuurwapen is aangetroffen en in beslag genomen.

Onderzoek

De technische recherche heeft in de zaak een sporenonderzoek ingesteld. Er zijn diverse getuigen gehoord. De verdachte zal in verzekering worden gesteld. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de toedracht en achtergronden van het incident.