Extra veiligheid verkrijg je met een alarmsysteem

Veiligheid geeft een prettig gevoel. Dat wil je thuis ook. Het kan daarom eens de moeite waard zijn de mogelijkheden tot het verkrijgen van een alarmsysteem te onderzoeken. Dit is namelijk niet per definitie iets wat alleen bedrijven of organisaties gebruiken om hun panden te beveiligen, het is ook steeds populairder onder particulieren. Zo bescherm je jezelf tegen inbraak en andere ongewenste ongemakken. Je beschermt daarnaast ook je spullen op het moment dat je zelf niet thuis bent.

Waar bestaat een alarm uit?
Een alarmsysteem is een elektronisch waaksysteem. Het bestaat uit verschillende onderdelen, die naar wens kunnen worden ingevuld. Zo zijn er bewegingsmelders, magneetsensoren en glasbreuksensoren. Een alarmsysteem is daarnaast uit te breiden met andere zaken die niet per se met inbraak te maken hebben, maar wel met je veiligheid. Zo kan je ook een brandmelder of camera’s aanschaffen bij een alarmsysteem. Op deze manier heb je de volledige controle over je huis en wie daar toegang toe heeft.

Hoe word ik geïnformeerd over een poging tot inbraak?
Als je besluit een alarmsysteem aan te schaffen, dan moet er ook nog gekozen worden hoe je geïnformeerd wil worden als er onregelmatigheden rondom je huis gebeuren. Als je bijvoorbeeld een alarmsysteem aanschaft, dan weet je dat er een virtuele of bemande meldkamer is waar alle meldingen heen gaan. Je wordt dan door hen op de hoogte gesteld als er iets aan de hand is. Dit is prettig, want zij hebben meer ervaring met beveiliging en weten sneller wat er precies aan de hand is. Daarnaast voel je je extra veilig door te weten dat er altijd mensen paraat staan, mocht er iets gebeuren.

Korting op de verzekering
Een andere partij die erg blij zal zijn met de keuze om een alarm aan te schaffen, is de verzekeringsmaatschappij. Zij geven regelmatig korting als zij weten dat jouw huis goed beveiligd is. Er is dan immers minder risico dat er daadwerkelijk iets met jouw inboedel gebeurt. De voorwaarde hiervoor is wel dat er een BORG-certificaat aan het alarmsysteem hangt. Is dit het geval, dus dan weet je zeker dat je een goed beveiligd huis hebt waarbij je ook nog eens korting krijgt op je inboedelverzekering.

Nu Gratis huischeck Ter waarde van € 95,-

Als u ook eens de mogelijkheden van een alarmsysteem zou willen bekijken, is het nu zeer zeker de moeite waard om gratis een advies gesprek / huischeck aan te vragen middels onderstaand formulier.
Het is geheel gratis – verplicht u tot niets – geen verborgen kosten