Amsterdam – Gezocht – Woningoverval Wieringerwaardstraat

Wie zijn verantwoordelijk voor het verwonden van een geestelijk beperkte man tijdens een woningoverval op de Wieringerwaardstraat? En wie kent ene Chevelley?

Omschrijving

Op donderdagmiddag 29 juni om 14.30 uur overvallen twee meisjes, een man en een jongen de woning aan de Wieringerwaardstraat. Zij slaan en schoppen de geestelijk beperkte bewoner en bedreigen hem met een mes. Tijdens de overval noemt iemand de naam Chevelley. De vier overvallers gaan er uiteindelijk met diverse waardevolle spullen vandoor. De meisjes vertrekken lopend, de man en de jongen gaan weg in een gereedstaande grijze Volkswagen met daarin een derde persoon.

Vragen

Signalement meisjes:
De meisjes hebben een donkere huidskleur. Een van hen heeft donker kroeshaar, is ongeveer 18 jaar oud en heeft een stevig postuur. De ander is ongeveer 17 jaar oud, heeft een slank postuur en donker lang haar.

Signalement man en jongen:
De man heeft een donkere huidskleur, kroeshaar en had ten tijde van de overval een ringbaardje. Hij droeg die middag een petje. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en is tussen de 22 en 25 jaar oud. De jongen heeft ook een donkere huidskleur, maar donkerder dan de huid van de man. Hij is tussen de 15 en 17 jaar oud, heeft donker plat haar en is ongeveer 1.80 meter lang. Het slachtoffer omschrijft hem als ‘smooth’.

Wie kent deze overvallers of heeft informatie die het rechercheonderzoek verder kan helpen? Wie kent ene Chevelley en kent het verband tussen de naam en de overval? Tips doorgeven kan via 0900-8844 of anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Zaaknummer

2017122266

Datum delict

29th June, 2017

Plaats delict

Amsterdam

Signalement

Status

gezocht