Amsterdam – Gezocht – Gewapende overvallen dierenwinkel Kruitberghof

De politie is dringend op zoek naar een man die in korte tijd twee keer dezelfde winkel heeft overvallen.

Omschrijving

Op woensdag 20 september komt de man rond 17.45 uur de winkel aan het Kruitberghof binnen. Op dat moment zijn er meerdere medewerkers en klanten aanwezig. De overvaller toont direct een vuurwapen en bedreigt de aanwezige medewerkers daarmee. Hij wil geld uit de kassa. Met wat klein- en briefgeld gaat hij er vandoor. Van de overvaller zijn zeer duidelijke camerabeelden.

Op maandag 2 oktober slaat dezelfde overvaller nogmaals toe. Hij komt rond 17.25 uur de winkel binnen en bedreigt dit keer een medewerkster met een taser. Nadat de medewerkster de kassa heeft geopend gaat de man er met wat klein- en briefgeld vandoor. Ook van deze overval zijn zeer duidelijke camerabeelden. De politie wil dringend weten wie deze man is om te voorkomen dat hij nogmaals toeslaat.

Kent of herkent u de man op beelden of hebt u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Zaaknummer

201719998

Datum delict

2nd October, 2017

Plaats delict

Amsterdam

Signalement

Status

gezocht